Verhuur-Verkoop TGZ

undefined

TGZ of thuisgezondheidszorg neemt een steeds belangrijkere plaats in! De zorg in de eigen omgeving wordt gestimuleerd. Mensen blijven liever langer thuis, ligdagen in ziekenhuizen worden meer en meer beperkt en/of mensen nemen liever hun zorg in eigen handen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van medische hulpmiddelen om de zorg thuis optimaal te kunnen verzorgen.

Ons thuisgezondheidsgamma wordt onderverdeeld in 7 groepen :

Bedden en toebehoren: ziekenhuisbed, tillift, ...

• Hulp bij doorligwonden: decubituskussens, actieve verbanden, ...

• Hulp bij het lopen: krukken, bandages, steun- en compressiekousen, ...

• Hulp bij verplaatsing: rolstoelen (volwassenen en kinderen), krukken, rollators, looprekken, hometrainer, ....

• Hulp voor kinderen en jonge moeders: aerosoltoestellen, melkafkolftoestellen, rhinoflowtoestellen, mini-aspirators, babyweegschaal, plaswekker, ...

• Hulp bij incontinentie: incontinentiemateriaal HARTMANN, TENA, Attends (broekjes, pads, luiers, slips, ...)

• Hulp bij hygiëne: dermocosmetica om de huid te verzorgen, ....

Wij bieden een snelle service, een goede kwaliteit en een juiste prijs!
Vraag jouw advies op maat in onze apotheek of ga snel naar

WeCarePro

undefined

Voorwaarden verhuur:
Het gehuurde materiaal blijft eigendom van Z+PHARMA apotheek. De huurder staat in voor de goede staat en het onderhoud van het materiaal. De huurder verklaart het materiaal te gebruiken zoals het hoort. Hij/zij behoort het materiaal netjes en gereinigd terug te bezorgen aan de apotheker. Bij langdurig gebruik dient de huur minstens om de 6 maanden betaald te worden. Bij niet terugbrengen van het uitgeleende materiaal, wordt dit dossier onmiddellijk overgedragen aan de gerechtelijke instanties. De huurovereenkomst wordt in 2 exemplaren opgemaakt in de apotheek te Zwijndrecht.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.