Maak kennis met het team


Simons Björn

Simons Björn

Apotheker Titularis Eigenaar

Björn werd apotheker met het nobele doel om mensen gezonder te maken. Zijn invulling van gezondheid is een stuk ruimer dan die van klassieke zorgverstrekkers: gezondheid is iets van elke dag, lang voor er problemen opduiken of pilletjes worden voorgeschreven. En bovenal: gezond zijn en blijven kan ook fun zijn! Die opvatting deelt hij met zijn echtgenote Karla Colpin, die ook apotheker is. Samen runnen zij hun apotheek in Zwijndrecht, én een huishouden met twee vrolijke kapoenen, Vincent en Alexander. Voor de cliënten in de apotheek gaan ze tot het uiterste: elk probleem verdient een oplossing

Colpin Karla

Colpin Karla

Apotheker Adjunct Eigenaar

Als apotheker wil Karla haar klanten gezonder maken én houden! Dit zowel van binnen in het lichaam als van buiten. Ze heeft sinds haar studies dan ook een voorliefde voor alles wat cosmetica is en begeleidt jou graag bij een uitgebreide huidanalyse. Met het huidanalyseplan bezorgt ze jou een plan op maat en ga je stralend door het leven. Naast een fantastische apotheker is ze ook de mama van 2 prachtige kapoenen Vincent en Alexander die ze dagelijks in de watten legt. Gezonde voeding en bewegen zijn 2 topics die dagelijks aan bod komen!

Heyrman Stefanie

Heyrman Stefanie

Apotheker Adjunct

Stefanie is onze rechterhand in de apotheek. Ze deed haar stage in onze apotheek en ontpopte zich tot vaste waarde waarbij advies en professionalisme hoog in het vaandel wordt gedragen. Een glimlach komt op haar gezicht als jij de apotheek binnenkomt. Ze begeleidt jouw bij je medicatie van A tot Z!

De Baer Delphina

De Baer Delphina

Apotheekassistent Teamleader

Organisatie in de bereidings- en de productieruimte is haar ding. Delphina houdt er een aardig tempo op aan om alles netjes te bereiden en op orde te houden. Zij is onze logistieke duizendpoot!

Meyskens Vicky

Meyskens Vicky

Apotheekassistent

Samen met Delphina assisteert ze onze apothekers in hun dagelijkse taken en dit steeds met de glimlach. Geen taak is haar teveel. Van bereidingen tot een huidanalyse kan je haar vragen.

De Laender Geoffrey

De Laender Geoffrey

Apotheker Adjunct

De jongste aanwinst van ons apotheekteam. Als inwoner van Zwijndrecht kan hij zijn loopbaan als apotheker starten in onze apotheek. Hij verwelkomt je graag warm en vriendelijkheid is voor hem geen straf. Tijdens zijn stage leerde hij de waarden van onze apotheek en check, check, dubbel check zal hij nooit meer vergeten! Advies, deskundigheid, innovatie, preventie en een luisterend oor, daar gaat hij alvast voor!

Verachtert Silke

Verachtert Silke

Diëtiste

Als voedingsdeskundige en sportdiëtiste kent Silke de kracht van gezonde voeding, maar ze beseft ook dat gezondheid meer is dan voeding alleen. Daarom heeft ze steeds aandacht voor álle fysieke en mentale aspecten die samen het menselijke lichaam in balans brengen. Als je nog op zoek bent naar die balans is Silkes persoonsgerichte benadering een grote troef. Een mens is als een vingerafdruk: volledig uniek. Er bestaat dan ook geen aanpak die voor iedereen werkt, met maatwerk kan jij als uniek individu bergen verzetten.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.